Despre noi

Ce este «Mäalex»?

  Aproape 10 ani de cetățenii Republicii Moldova fericit cu pungi de cumpărături cunoscute în Chișinău și în întreaga Republica Moldova firmei «Maalex» . Cuvântul său important în piață, a spus ea calitatea și frumusețea produselor sale, confort, preț accesibil.

  Activitatea principală a «Maalex» - cusut și vânzarea propriei sale masculin și feminin, școală, saci de sport, rucsacuri, tablete și saci de producătorii străini (turci și chinezi).

Ce segment de public se potrivesc saci noastre?

 În arsenalul produselor companiei «Maalex» genți pentru fiecare vârstă, gust și sex: saci de femei, bărbați, școală și sport, planșeta, valize mari pentru călătorie. O parte din acest produs și genți de voiaj compania importurile din străinătate. Dar acest lucru este temporară.
 - Suntem de planificare în viitorul apropiat să se retragă complet din vânzările de import, face saci de propriile lor Croitorie de călătorie și rucsaci de școală sunt de import - spune planuri de Elena Tesner.

Ceea ce este luat în considerare la crearea design-sac?

 Toate numeroasele modele de saci, ceea ce face «Mäalex» - rodul creativității neîncetată și îmbunătățirea managementului acesteia, și, în mod direct, șeful firmei de designer Alexander Hentov. - Asigurați-un model, vom studia cererea de client, ne uităm la dorința de cumpărători, se poate face ceva pentru a modifica modelul, - spune Elena Teschner. - De la începutul activității pe un model putem trece prin mai multe etape. În primul rând, suntem de vânzare o serie de saci, vom vedea cum este perceputa de oameni, să ia în considerare dorințele lor. De exemplu, consumatorii sunt rugați să coase buzunar suplimentar sau pentru a crea un compartiment suplimentar. Finalizăm modelul cu aceste dorințe, aduc sacul la un maxim de confort pentru statutul de utilizator.

În cazul în care puteți vedea întreaga gamă de «Mäalex»?

Adresele toate magazinele:
Chișinău:
Store 'Mäalex' 1 - st. Alecsadru cel Bun 32
Store 'Sport' - Str. Ștefan cel Mare 126
TC 'Union' - st. Alecu Russo 1 Boutique 203A
TC 'Unic' - st. Stefan cel Mare 8, etaj 3
Store 'Mäalex' 2 - st. Avram Iancu 32
Store 'Mäalex' 3 - Str. Ismail 47

Bălți:
Store 'Balțeanca' str. Independentei, 37.
Tel: (373) 79-544-491; (+ 373) 79-757-587.