Livrare și plată

ACHITAREA

Plata se poate face:

In  numerar – plata este acceptata in lei, conform  preturilor de pe site. Curierul va livra comanda la adresa si timpul convenit cu dv.

Prin transfer –  pentru achitarea prin transfer, dupa ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei dv. pe adresa de email:   maalexgrup@gmail.com

Plata online – plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.


TERMENI ȘI CONDIȚII DE CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul maalex.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.

Site-ul maalex.md nu are accesrespectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancarel ale participanţilor.

Condiţii de rambursare

Clientul își poate returna banii pentru produsele procurate scriind o cerere cu indicarea motivelor adresată directorului Maalex S.R.L., Teșner Elena. Cererea se depune pe adresa str. Avraam Iancu 32.


LIVRAREA PRODUSELOR

ÎN RAZA ORAȘULUI CHIȘINĂU

Livrarea produselor în raza municipiului Chișinău se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a  comenzii este de 600 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 600 lei, costul transportului este 35 lei.

Produsele comandate se livrează intr-un termen de cel mult 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, între orele 09:00 și 19:00. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi.


ÎN AFARA ORAȘULUI CHIȘINĂU

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuata in termen de 72 de ore.

Costul livrării produselor în afara Chișinăului:

Gratuit - pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.000 lei